Formació

formacio

 La FSS-CCOO premia a la seva afiliació i amplia l’oferta de cursos del Pla de formació subvencionat 2017

La formació per a la seva afiliació continua sent per a la Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris de CCOO (FSS-CCOO) un objectiu prioritari i  una necessitat. Per aquest motiu, des de l’any 2013, subvenciona, amb fons propis un pla formatiu per premiar la seva fidelitat. Per a aquest any amplia el seu catàleg de cursos per només 25 euros cadascun.

Les persones afiliades a CCOO, al corrent de pagament, o aquelles que s’afiliïn i tinguin una primera quota abonada, poden inscriure’s en els cursos d’aquest pla subvencionat, que s’ha de desenvolupar al llarg del 2017. No es poden fer més de dos cursos al mateix temps.

Terminis de sol·licitud i execució : al llarg de tot 2017

NOMBRE MÀXIM DE CURSOS PER AFILIAT/ADA ANY:

 Nou afiliat.Quota general: 4 cursos/any. Quota especial: 3 cursos/any.

Afiliat de més d’1 any i menys de 3 anys.Quota general: 5 cursos/ any. Quota especial: 4 cursos/any.

Afiliat de més de 3 anys.Quota general: 6 cursos/any. Quota especial: 5 cursos/any.

Afiliat amb quota superreduïda: 2 cursos/any.

Requisits d’inscripció :

Afiliació a CCOO, al corrent de pagament.

Alta de nova afiliació, amb la primera quota abonada.

Pagament de 25 euros per curs sol·licitat (CCOO subvenciona la resta del cost de cada curs).

Ordinador amb accés a Internet i compte de correu electrònic.

Inscripcions a www.fysa.es

Els requisits s’han de mantenir al llarg de tot el desenvolupament del pla.

Compromís de qualitat:
· Cursos acreditats per la Comissió Nacional de Formació Contínua de l’SNS (sanitaris).

. És possible que, durant el procés de “reacreditació” dels cursos, el nombre de crèdits es vegi modificat per resolució de l’Administració. Cursos amb el reconeixement d’interès docent sanitari (Àrids) o d’interès sanitari (RIS), mitjançant les corresponents resolucions de l’Administració sanitària (no sanitaris).

. Atenent el criteri d’algun tribunal de comunitat autònoma pot ser que no es valori aquest reconeixement oficial en els processos selectius.

. Per inscriure-s’hi, cal omplir tots els camps del full de sol·licitud que es troba en punxar sobre del nom del curs triat. Si es troba en situació d’atur haurà d’assenyalar en els camps de la sol·licitud ‘domicili del centre de treball’ i ‘codi postal del centre de treball’ la direcció i codi postal del seu domicili habitual. Un cop completada la sol·licitud, ha de fer clic en la pestanya ‘Enviar dades’ que hi ha al final i, el procés haurà finalitzat. Cal destacar que s’ha de fer una inscripció per cada activitat sol·licitada.

. Els cursos es realitzaran en la modalitat en línia, amb la descàrrega d’arxius en format PDF (no hi haurà manuals en paper) i es disposarà de tutories personalitzades per a l’alumnat a través de correu electrònic. Hi ha la possibilitat que, al llarg de l’any, el catàleg de cursos es vegi incrementat.

. La FSS-CCOO es posarà en contacte amb els alumnes i les alumnes a través d’FYSA, un cop comprovat el pagament i les condicions de afiliació, per informar-los de la data de començament de l’edició del curs sol·licitat en la qual han estat inclosos.

. Han d’abstenir-se de matricular-se en aquest pla aquelles persones que no estiguin afiliades a CCOO o no estiguin al corrent de pagament.

. Per a qualsevol informació, consulta, dubte o reclamació, cal dirigir-se al Àrea de Formació de la comunitat autònoma corresponent.

LA TEVA FORMACIÓ, EL NOSTRE COMPROMÍS. AFILIA’T!

bg-header

 La renovació de l’acord entre la FSS-CCOO i CESUR permet incrementar l’oferta de titulacions de formació professional

 La Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris de CCOO (FSS-CCOO) avança en les ofertes a les seves afiliades i afiliats. A més de la possibilitat d’adquirir nous nivells de titulació oficials, també hi ha la possibilitat de cursar mòduls parcials de formació professional amb el reconeixement oficial corresponent a la formació reglada. En aquest cas, s’ha renovat l’acord amb el centre de FP CESUR, pertanyent al Grup Coremsa, per a l’obtenció de titulacions relacionades amb el sector sanitari, amb un descompte del 20% sobre el preu de mercat.

L’acord ofereix a l’afiliació de CCOO 10 titulacions oficials de formació professional, quatre més que en l’acord inicial, en modalitat en línia. Els títols oficials que s’ofereixen són:

TS. Anatomia Patològica.

TS. Laboratori de Diagnòstic Clínic.

TS.Imatge per al Diagnòstic.

TS. Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa.

TS.Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma.

T. Emergències Sanitàries.

TS Higiene Bucodental TSRadioteràpia

TS Desenvolupament d’aplicacions web

TS Integració social

Per primera vegada, s’afegeix a l’oferta la possibilitat de cursar mòduls independents de les diferents titulacions, també en modalitat en línia, de manera que l’alumnat pugui seguir la formació al ritme que millor s’adapti a les seves necessitats, sense necessitat d’haver de cursar el cicle complet de manera consecutiva al llarg de tot el curs escolar.

A més del descompte especial del 20% (descompte no acumulable a altres ofertes, descomptes o promocions i vàlid per a alumnes matriculats en 1r curs durant l’any escolar 2016/17), l’afiliació de la FSS-CCOO té la possibilitat d’optar a pagaments mensuals; s’exigirà com a condició d’acreditar al llarg de tot el desenvolupament del curs la condició d’afiliat o afiliada a CCOO (si en algun moment de la formació es dóna de baixa de l’afiliació a CCOO haurà d’abonar la diferència respecte al preu oficial).

NOVETAT

Per al pròxim curs escolar, després de la publicació de la nova Llei d’Educació (LOMCE), no serà necessari superar la prova d’accés als cicles formatius de grau superior en aquestes comunitats, sinó que posseir un títol de tècnic de formació professional és condició suficient per a accedir a aquests. Aquest canvi suposa tota una revolució per a aquelles persones amb titulació de grau mitjà que havien vist frustrats els seus plans de creixement acadèmic, en veure amb la limitació d’unes proves d’accés que havien de superar.

Aquestes persones, per fi, podran complir els seus desitjos de creixement professional i personal matriculant-se en el cicle de grau superior en el qual estaven interessades.

Per conèixer la informació completa i accedir a les inscripcions pots accedir a la següent adreça: http: // www .cesurformacion.com / oferta-CCOO /

LA TEVA FORMACIÓ, EL NOSTRE COMPROMÍS AFILIA’T A CCOO! 

fundacio_paco_puerto_1

Cursos de formació a Lleida de la Fundació Paco Puerto de CCOO

Més de 20 anys d’experiència en la gestió i l’organització de formació ens converteixen en una de les entitats amb més coneixement del sector de la formació, alhora que ens permet comptar amb un equip d’experts col·laboradors de primer nivell, no només pel que fa a la competència professional docent sinó també a la seva especialització tècnica possibilitant la impartició d’un ampli ventall d’especialitats formatives

Aquesta trajectòria professional queda avalada per les diferents acreditacions i certificacions que en aquests moments reconeixen el valor de la formació que impartim.

Per a més informació fes clic aquí.

Més informació de cursos organitzats per CCOO

En aquesta pàgina trobareu informació dels cursos de la Fundació Paco Puerto de CCOO que encara estan pendents.

També trobareu informació sobre cursos en els links del costat dret d’aquesta pàgina web o be fent clic en els següents enllaços:

CCOO FUNDACIÓ PACO PUERTO FORMACIÓ

ISTAS – Institut Sindical de Treball Ambient i Salut

Donar-vos les gràcies per haver participat en els cursos i qualsevol incidència sobre els mateixos us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic ccoohospitalsantamaria@gmail.com

Fitxa inscripció a cursos de CCOO

Per a qualsevol curs de formació de la Fundació Paco Puerto de CCOO és necessari omplir la fitxa d’inscripció. Fes clic per imprimir la Fitxa inscripció

Anuncis
Comentaris tancats a Formació
%d bloggers like this: