Constitució del nou Comitè d’empresa

Després de la repetició de les eleccions a Gestió de Serveis Sanitaris del passat 20 de juny de 2017 es va donar el resultat, amb nombre de delegats, de: UGT 7, CCOO 7, MdC 4 i SATSE 3.

En data d’avui s’ha constituït el comitè.

UGT ha ofert una pacte de presidència alternativa d’1 any  la presidència del Comitè d’empresa amb CCOO i l’altre amb UGT. Tanmateix, aquesta proposta s’ha presentat en el moment de constitució del Comitè d’empresa d’avui.

CCOO considera que no podem donar suport a aquesta proposta, ja que les maneres de treballar i la visió estratègica actual del futur de GSS de les dues organitzacions no és el mateix.

CCOO i SATSE hem arribat a l’acord de liderar una nova majoria al Comitè d’empresa per intentar canviar la dinàmica de treball. CCOO ha convidat al Sindicat MdC que es sumes a aquest pacte, però aquest sindicat no ha manifestat voluntat d’adherir-s’hi.

CCOO en voluntat de representar a tots els col·lectius farem valer els interessos de tots els treballadors davant la situació, al nostre entendre, d’incertesa arrel dels moviments que està duent a terme la direcció.

Anuncis
Arxivat a Noticies. Comentaris tancats a Constitució del nou Comitè d’empresa
%d bloggers like this: