Reunió amb la Directora de l’ICS Sra. Candela Calle i CCOO Sanitat Terres de Lleida

El 19 de juny de 2017, una representació de CCOO Sanitat Terres de Lleida ens hem reunit amb la directora de l’ICS per exposar els motius de la petició de dimissió del Gerent Territorial de l’ICS i de GSS.

Hem exposat la situació que viu GSS, en el marc de l’Aliança estratègica, vehiculada amb els acords de col·laboració. Es percep que amb aquesta  aliança l’ICS s’endurà tota l’activitat assistencial major i l’Hospital de Santa Maria perdrà complexitat, la qual cosa, suposa, al nostre entendre, una possible minva d’ingressos que pot posar en perill l’equilibri pressupostari de GSS, amb la conseqüent pèrdua de l’autonomia de gestió. La qual cosa, no ha desmentit la Sra. Candela Calle. No obstant, ha deixat clar que no es treballa per arribar a aquesta situació.

Li hem exposat el malestar que tenen els treballadors i treballadores i la nostra preocupació per la marxa de diversos professionals.

CCOO no volem que GSS perdi complexitat i li hem exposat que la nostra proposta és una integració total de GSS a l’ICS per així acabar amb l’actual barrera professional que tenen els treballadors de GSS quan volen participar amb activitats de l’ICS. Volem un sol subjecte públic per donar el servei sanitari de Lleida i trencar, d’una vegada per totes, la barrera organitzativa que suposa mantenir dues empreses públiques cedint els professionals en funció dels acords de col·laboració que hi hagi o els interessos polítics.

La Sra. Candela Calle parlarà perquè CCOO tingui una reunió amb el Sr. David Elvira Director del CatSalut i el Sr. Jordi Cortada Gerent de la Regió Sanitària de Lleida i d’Alt Pirineu i Aran.

Anuncis
Arxivat a Noticies. Comentaris tancats a Reunió amb la Directora de l’ICS Sra. Candela Calle i CCOO Sanitat Terres de Lleida
%d bloggers like this: