Eleccions sindicals a GSS 2017

Us recordem que el dia 20 de juny de 2017 és el dia de les votacions del procés electoral de Gestió de Serveis Sanitaris.

Urna principal

 Hospital de Santa Maria

 Àntic gimnàs de rehabilitació (al costat del servei d’al·lèrgies)

Horari: 7:45 a 17:00 hores.

*****

Urna Itinerant 1

Alpicat: de 8:30 a 9:30 hores.

Torrefarrera: de 10:30 a 11:00 hores.

Balaguer: de 12:00 a 14:00 hores.

Urna Itinerant 2

Borges Blanques: de 9:00 a 9:30 hores.

Cervera: de 10:45 a 11:15 hores.

Tàrrega (Cap d’atenció primària): de 12:00 a 13:30 hores.

Mollerussa: de 14:00 a 14:30 hores.

*****

PER QUÈ  VOTAR  A  CCOO ?

Comissions Obreres som un sindicat de CLASSE, i com a tal, la nostra funció és defensar els drets de tots els treballadors sanitaris i no sanitaris, de totes les categories professionals que  treballen en els nostres centres.

CCOO, gràcies al suport majoritari dels treballadors i treballadores en els diversos processos electorals, som el sindicat més representatiu tant en l’àmbit estatal com en l’autonòmic; això ens permet ostentar representació institucional davant les administracions públiques en tots els nivells territorials i funcionals i participar com a interlocutors en la determinació de les condicions laborals del personal al servei de les administracions públiques, la qual cosa significa poder incidir des de tots els àmbits (estatal, autonòmic i sectorial)

CCOO és un sindicat de dones i homes de totes les categories professionals. Tots som treballadors i treballadores. CCOO som persones lluitadores i negociadores. Tenim propostes per millorar les nostres condicions laborals i el nostre sistema sanitari  públic. CCOO som el sindicalisme útil. Només hi faltes tu.

CCOO VOLEM el teu vot per poder garantir la nostra presència als centres de treball i així continuar defensant els drets de tothom, com sempre hem fet.

Fes clic en el següent enllaç per visualitzar el futlletó informatiu eleccions 2017

Candidatura de CCOO a l’Hospital de Santa Maria

Anuncis
Arxivat a Noticies. Comentaris tancats a Eleccions sindicals a GSS 2017
%d bloggers like this: